Ett giftfritt alternativ från naturen

Fixotin Zx™ är en biocidprodukt mot fästing, broms och parasiter helt utan gifter och kemikalier. Produkten är effektiv och bidrar till mindre fästing, broms och parasitangrepp. Full effekt av produkten får man efter att ha ätit Fixotin i 5 – 7 dagar.

Med fulvosyra och nyttiga enzymer

Fulvosyra är väsentligt för allt liv och återfinns i torv (bland annat rörstarrstorv). Fulvosyra bildas genom humifiering av växter och har använts inom naturmedicinen i tusentals år, bland annat hos indianstammar i Nordamerika. Den mest åtråvärda rörstarrstorven har behövt minst 10 000 år för att utveckla den speciella fulvosyra som ingår i Fixotin Zx™.

Nöjd – Kund – Garanti

När du köper Fixotin Zx får du en generös Nöjd-Kund-Garanti som innebär att du kan pröva produkten i 90 dagar från inköpsdatum helt riskfritt. Om du köpt Fixotin Zx direkt från oss och inte är helt nöjd med resultatet ber vi dig kontakta oss på 08-410 24 410. Om du efter personlig konsultation fortfarande inte är nöjd med resultatet är det bara att göra följande: Returnera burken med det som är kvar och kvitto på köpet till oss tillsammans med orsaken till returen så återbetalar vi hela köpeskillingen. (Dock ej eventuell avgift för porto).

Produktens omfattande återförsäljarnät är fristående bolag och bestämmer själva ifall de vill ansluta sig till detta garantiprogram vilket görs med ett enkelt telefonsamtal till vår kundtjänst.

Så här får du bäst resultat av Fixotin!

Rekommenderat intag Fixotin Zx tabletter
Vuxna och barn över 12 år: 1-2 tabletter per dag under hela fästingsäsongen. Börja ta tabletterna minst 7 dagar innan besök i fästingtrakter. Tabletterna ska sväljas med vätska gärna i samband med matintag.

Resultat inom en vecka
I normalfallet ger rekommenderat intag av Fixotin Zx™ ett ökat fästingskydd inom en vecka. Intaget har också ofta en repellerande effekt även på myggor och andra insekter, inklusive getingar.

Ökat intag ger bättre skydd
Människor är individuella och i vissa fall kan intaget behöva ökas för bättre effekt. Ifall Fixotin Zx™ inte givit effekt inom en vecka, dubbla då intaget under kommande 7-dagarsperiod. (Fixotin Zx™ kan inte överdoseras). När du erhållit ett fullgott fästingskydd kan du normalt återgå till det på etiketten rekommenderade intaget utan att den repellerande effekten avtar.

Fortsätt kontrollerna
Fixodida Zx™ bidrar till att reducera fästingplågan. Enstaka fästingar kan fortfarande förekomma. Det är helt normalt, speciellt när man vistas i speciellt fästingrika områden. Det är därför en god idé att även fortsättningsvis kontrollera sig för fästingar så fort man utsatts för risken av angrepp.

För frågor och ytterligare info ring 08-410 24 410 eller via mejl info@notixs.com